72 óra kompromisszum nélkül a Soproni Gyógyközpontban

Október 13-án, szombaton a "72 óra kompromisszum nélkül" akció keretében a Soproni Gyógyközpontban is segítettek a fiatalok, melynek keretében rendezetté varázsolták a védett kórházkert nagy részét.

Barcza Attila Sopron város országgyűlési képviselőjének köszönhetően a városban és környékén több mint 5 helyszínen 120 diák vett részt a közösségi akcióban, többek között a Soproni Gyógyközpontban is tevékenykedtek a környezetvédelmet támogató fiatalok.

Az országos programot idén 11. alkalommal hirdették meg, de a soproni rendezvény már a 12. a sorban, hiszen innen indult útjára a kezdeményezés.

A reggeli megnyitót követően a Soproni Gyógyközpont Győri úti székhelyére is elindultak a fiatalok, és gyors egyeztetést követően megkezdték a munkát.

A kórházkertben az Eötvös József Evangélikus Gimnázium és Egészségügyi Szakgimnázium I. évfolyamos diákjai gyűjtötték össze az őszi avart.

A Sopron Holding Zrt. által biztosított eszközökkel a diákok a délelőtt folyamán rendet tettek a közintézmény parkjában, melyet a z intézmény folyadékpótlással és harapnivalóval viszonzott.
 

A napsütéses őszi délelőtt a jóleső fáradtság mellett, a segítés kellemes érzésével zárult nemcsak a diákok, hanem a szervezők számára is.

További információ:
https://72ora.hu/72-ora-elo-kozvetites