Hírek, aktualitások

Teljes körű látogatási tilalom

Adományából trauma fúrófejek kerültek beszerzésre

A Casino Sopront üzemeltető CAI Hungary Kft. adományából trauma fúrófejek kerültek beszerzésre a Soproni Gyógyközpont Traumatológia osztályának.

Urológia osztály számára adományozás

Vállalkozók és magánszemélyek egy endoscopos torony beszerzésével segítették elő a Soproni Gyógyközpont Urológia Osztály tevékenységét.

Ma a Rákellenes Világnapon nyílt levélben szólítjuk meg a régiónkban élő hölgyeket

Évente többezer nőt diagnosztizálnak Magyarországon emlődaganattal. Bár az orvostudomány a mellrák diagnosztika és gyógyítás területén is rohamos fejlődést mutat, ennek ellenére sajnálatos módon még mindig kétezer feletti évente azok száma, akiket ebben a betegségben veszítünk el. Ennek oka többek között az, hogy a nők túl későn fedezik fel magukon az elváltozást, nem járnak el az ingyenes, szervezett szűrővizsgálatokra.

Greenfish SE Egyesület gyógyszeradagoló pumpát adományozott a Soproni Gyógyközpont Csecsemő-és Gyermekgyógyászat Osztályának

Egy gyógyszeradagoló pumpa készüléket adományozott a Greenfish SE Egyesület a Soproni Gyógyközpontnak, melynek érteke majdnem négyszázezer forint. Az eszközt Dr. Tóth Gergely Péter Ph.D  osztályvezető főorvos és Gedéné Hadarits Ilona osztályvezető főnővér vette át. Dr. Kovács Gábor Ph.D kezdeményezésére ajándékozta az Egyesület a készüléket a Soproni Gyógyközpontnak.

Réka az év első babája Sopronban 2020-ban

2020. január elsején, 10 óra 10 perckor született Sopronban az idei év első babája.
Kutenics Réka az édesanya második gyermekeként érkezett a világra, édesanyjával együtt jól vannak.