Hírek, aktualitások

Balfi Gyógyfürdő ünnepi nyitvatartás

A Soproni Gyógyközpont tájékoztatja betegeit és fürdővendégeit, hogy a Balfi Gyógyfürdő uszoda és wellness részlege – a munkanapok áthelyezése miatt – 2018. november 1-4. napokon hétvégi nyitvatartással, 9 órától 19 óráig üzemel.

Fókuszban a kézmosás

Október 15. a kézmosás világnapja, a Soproni Gyógyközpont Higiénés Szolgálata prevenciós rendezvénnyel hívta fel a kézmosás fontosságára a figyelmet.

72 óra kompromisszum nélkül a Soproni Gyógyközpontban

Október 13-án, szombaton a "72 óra kompromisszum nélkül" akció keretében a Soproni Gyógyközpontban is segítettek a fiatalok, melynek keretében rendezetté varázsolták a védett kórházkert nagy részét.

A SZÍV VILÁGNAPJA – 2018.

A Magyar Kardiológusok Társasága és a Magyar Nemzeti Szívalapítvány minden évben a Szív Világnapján hívja fel a figyelmet a szív és érrendszeri megbetegedések kiemelkedő gyakoriságára és a megelőzés fontosságára.
A Soproni Gyógyközpont csatlakozva az országos felhíváshoz, szeptember 27-én a Rehabilitációs Intézetben prevenciós programot tartott.

Közérdekű sajtóközlemény

Tájékoztatjuk fürdővendégeinket és betegeinket, hogy a
2018. augusztus 28-án reggel (kedd) 06.00 órától
2018. augusztus 30-án (csütörtök) reggel 06.00 óráig tartó
gázszünet miatt ezeken a napokon a Balfi Gyógyfürdőkórházban és a Várisi úti Rehabilitációs Intézetben az uszoda, gyógymedence és  wellness szolgáltatások nem vehetők igénybe.

Horgolt polipokat adományoztak koraszülött babáknak

Civil kezdeményezésre, kisgyermekes illetve koraszülötteket világra hozó édesanyák horgoló workshopot szerveztek, melyen horgolt polipokat készítettek. A polipok a Soproni Gyógyközpont Koraszülött részlegén válnak a babák első barátjává, és társuk maradnak a hazamenetelük után az otthonukban is.