Hírek, aktualitások

Elismerés a szakdolgozóknak

A Magyar Orvosi Kamara Győr-Moson-Sopron Megyei Területi Szervezete MOK díjjal jutalmazta a Soproni Gyógyközpont két munkatársát: Horváth Orsolyát, a Belgyógyászat-Gasztroenterológia osztály osztályvezető főnővérét és Németh Ildikót, a Központi Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás osztály diplomás ápolóját.

Megszületett Sopron első újévi babája

Január elsején, 11 óra 38 perckor született meg a 2021-es év első babája Sopronban. Kiss Laura Míra természetes úton, a kiírt időpontnál kicsivel korábban jött a világra. A kislány 3390 grammal és 52 cm-es hosszúsággal, egészségesen született a Soproni Gyógyközpontban.

Köszönet a helytállásért

Advent utolsó hetében a soproni Szent Imre Plébániáról Németh István atya és néhány munkatársa kereste fel az Országos Mentőszolgálat soproni mentőállomását és a Soproni Gyógyközpontot, hogy a hívő közösség nevében ajándékkal kedveskedjenek azoknak az egészségügyi dolgozóknak, akik a járvány idején megfeszített munkával szolgálják a betegeket.

30 millió forinttal támogatta Sopron önkormányzata a kórház járványügyi tevékenységét

A közösségi felelősségvállalás jegyében 30 millió forint támogatást nyújtott a Soproni Gyógyközpontnak Sopron Megyei Jogú Város Önkormányzata – jelentette be a sajtó képviselőinek jelenlétében dr. Farkas Ciprián polgármester. A forrást a járványügyi feladatok ellátásához szabadon használhatja fel az intézmény.

Hivatása a szenvedélye – Erzsébet – díjban részesült Gedéné Hadarits Ilona főnővér

December 18-án adták át a Soproni Gyógyközpont rangos kitüntetését, az Erzsébet-díjat. Az emlékplakettet idén kimagasló szakmai munkája elismeréseként Gedéné Hadarits Ilona vehette át.

Idén sem feledkezett meg a beteg gyerekekről a motoros Mikulás

A koronavírus járvány miatt ugyan személyesen nem látogathatta meg a Soproni Gyógyközpontban ápolt beteg gyerekeket a Mikulás, az ajándékokról azonban idén sem feledkezett meg.