Hírek, aktualitások

Greenfish SE Egyesület gyógyszeradagoló pumpát adományozott a Soproni Gyógyközpont Csecsemő-és Gyermekgyógyászat Osztályának

Egy gyógyszeradagoló pumpa készüléket adományozott a Greenfish SE Egyesület a Soproni Gyógyközpontnak, melynek érteke majdnem négyszázezer forint. Az eszközt Dr. Tóth Gergely Péter Ph.D  osztályvezető főorvos és Gedéné Hadarits Ilona osztályvezető főnővér vette át. Dr. Kovács Gábor Ph.D kezdeményezésére ajándékozta az Egyesület a készüléket a Soproni Gyógyközpontnak.

Felhívás és értesítő

nemzetközi orvos-képzőművész kiállítás-sorozat

Réka az év első babája Sopronban 2020-ban

2020. január elsején, 10 óra 10 perckor született Sopronban az idei év első babája.
Kutenics Réka az édesanya második gyermekeként érkezett a világra, édesanyjával együtt jól vannak.

Balf gyógyfürdő uszoda - wellnes

Az USZODA karbantartási munkák miatt
2019. december 23-tól december 29-ig ZÁRVA TART!

Karácsonyi ünnepséget tartottak a betegeknek a Soproni Gyógyközpontban

A Soproni Gyógyközpont advent harmadik vasárnapján karácsonyváró ünnepséget szervezett a rehabilitációs osztályokon kezelt betegeknek és az intézmény munkatársainak a Várisi úton és a Balfi Gyógyfürdőkórházban. A karácsonyi várakozás időszakában önkéntes középiskolások és gyerekek műsorával segítik az ünnepre hangolódást.

Balfi Gyógyfürdőkórház gyógymedencéjének üzemszünete

A Soproni Gyógyközpont tájékoztatja betegeit és fürdővendégeit, hogy Balfi Gyógyfürdőkórház gyógymedencéje karbantartási munkák miatt 2019. november 25-től december 1-ig nem üzemel.
Az üzemszünet ideje alatt az úszómedence, a kádfürdő és a wellness részleg szolgáltatásai változatlanul igénybe vehetők.