Hírek, aktualitások

Korina Róza az év első babája Sopronban 2019-ben

2019. január másodikán, 5 óra 15 perckor született Sopronban az idei év első babája.
Patzner Korina Róza az édesanya második gyermekeként érkezett a világra, édesanyjával együtt jól vannak.

Vasvilla’ Családi Kerékpártúra 18. alkalommal támogatja a Soproni Gyógyközpont Csecsemő- és Gyermekosztályát

Immár 18. alkalommal került sor a Vas’Villa Kerékpártúra adományának átadására a Soproni Gyógyközpont Csecsemő- és Gyermekgyógyászati Osztályán. A 100.000 Ft-os adományt az idei Vas’Villa kerékpártúrán „tekerték össze” a résztvevők.

Ajándékként karácsonyi ünnepi műsort adtak a fiatalok a betegeknek

A Soproni Gyógyközpont advent harmadik vasárnapján karácsonyváró ünnepséget szervezett a rehabilitációs osztályokon kezelt betegeknek és az intézmény munkatársainak a Várisi úton és a Balfi Gyógyfürdőkórházban. A karácsonyi várakozás időszakában önkéntes középiskolások és gyerekek műsorával segítik az ünnepre hangolódást.

Dr. Rakos Gyula osztályvezető főorvos részesült idén Erzsébet-díjban

December 11-én tartotta évzáró rendezvényét a Soproni Gyógyközpont. Az ünnepi eseményen átadták a kórház rangos elismerését, az Erzsébet-díjat. A kitüntetést 2018. évben Dr. Rakos Gyula, a Sebészeti Osztály osztályvezető főorvosának adományozta az intézmény.

A Soproni Gyógyközpontba is ellátogatott a Mikulás

December 3-án a Liszt Ferenc Konferencia és Kulturális Központban tartotta Mikulás ünnepségét a Soproni Gyógyközpont. Több mint 300 gyermek csillogó szemmel várta a „lappföldi” érkezését és szórakozott önfeledten a soproni Drazsé zenekar koncertjén.

Rotary Club Sopron – Pannónia Egyesület defibrillátort adományozott a Soproni Gyógyközpont Kardiológiai Osztályának

Egy defibrillátor készüléket adományozott a Rotary Club Sopron – Pannónia Egyesület a Soproni Gyógyközpontnak, melynek értek 1,4 millió forint. Az eszközt Dr. Kulcsár Dániel mb. orvosigazgató és Dr. Kovács Imre Ph.D a Kardiológiai Belgyógyászati Összevont Osztály vezető főorvosa vettek át.