Hírek, aktualitások

Víz Világnapja a Balfi Gyógyfürdőkórházban

2019. március 22-én (pénteken), a Víz Világnapja alkalmából kedvezményes – 500 Ft-os – napijeggyel látogatható a Balfi Gyógyfürdő, mellyel a sportuszoda, a gyógymedence és a wellness részleg is igénybe vehető.

Balfi Gyógyfürdő ünnepi nyitvatartás 2019. március 15.

A Soproni Gyógyközpont tájékoztatja betegeit és fürdővendégeit, hogy a Balfi Gyógyfürdő – a munkaszüneti napra tekintettel – 2019. március 15-én (pénteken) hétvégi nyitvatartással üzemel.
Az uszoda és a wellness 9-18.30 óra között, a gyógymedence 9-17 óra között tart nyitva.

Az ápolókat köszöntötték a Soproni Gyógyközpontban

2014 februárjában az Országgyűlés határozatban mondta ki, hogy „… az ápolói munka megbecsülése érdekében, felismerve és tudva azt, hogy az ápolás presztízsének emelését, az ápolói életpálya fejlődésének előmozdítását minden eszközzel segíteni kell, Kossuth Zsuzsanna születésének évfordulóját, február 19-ét a Magyar Ápolók Napjává nyilvánítja.”

Gyógyulást segítő adomány a Soproni Gyógyközpont Neurorehabilitációs Osztályának

A Rotary Club Sopron – Pannónia Egyesület több mint félmillió forint értékben gyógytornaeszközöket adományozott a Neurorehabilitációs Osztálynak a Rehabilitációs Intézetben, a Várisi úton.

Adomány a Soproni Gyógyközpont Szemészeti Alapítványának

Göncz József magánszemélyként jelentős összeget, egymillió forintot adományozott intézményünk Szemészeti Alapítványának.
Tettével minél több embert szeretne arra ösztönözni, hogy hozzá hasonlóan támogassák a soproni kórházban folyó gyógyító munkát és az eszközpark fejlesztését.

Korina Róza az év első babája Sopronban 2019-ben

2019. január másodikán, 5 óra 15 perckor született Sopronban az idei év első babája.
Patzner Korina Róza az édesanya második gyermekeként érkezett a világra, édesanyjával együtt jól vannak.