Hírek, aktualitások

Természetesen, anyatejjel!

Az Egészségügyi Világszervezet 1992-ben nyilvánította augusztus 1-jét az Anyatejes Táplálás Világnapjává, augusztus első hetét pedig a Szoptatás Világhetévé. Az akcióhét célja, hogy minden évben ráirányítsa a figyelmet a szoptatás rendkívüli jelentőségére, valamint globális és közösségi szinten történő támogatására, népszerűsítésére.

Kitüntetések az orvosi hivatás ünnepén

A Semmelweis Nap a magyar egészségügy napja és egyben legnagyobb ünnepe. 2019. július 2-án a Liszt Ferenc Kulturális és Konferencia Központban tartotta Semmelweis–napi ünnepségét a Soproni Gyógyközpont. Az intézmény több mint 50 munkatársa és két osztály kollektívája részesült elismerésben.

Július 1. az egészségügyi dolgozók munkaszüneti napja

Közérdekű közlemény:

Július 1. az egészségügyi dolgozók munkaszüneti napja

Az édesanyákat köszöntötték a Soproni Gyógyközpontban

Gyermekműsorral és virággal köszöntötték idén is a kismamákat Anyák Napja alkalmából a Soproni Gyógyközpont Szülészet-nőgyógyászati osztályán.

A balfi Gyógyfürdő ünnepi nyitvatartás szerint üzemel húsvétkor

A Soproni Gyógyközpont tájékoztatja betegeit és fürdővendégeit, hogy a balfi Gyógyfürdő – a húsvéti munkaszüneti napokra tekintettel – 2019. április 19-től 22-ig a hétvégi nyitvatartással üzemel.
Az uszoda és a wellness 9-18.30 óra között, a gyógymedence 9-17 óra között tart nyitva.

A Soproni Gyógyközpontba is ellátogatott a verskommandó

A Soproni Petőfi Színház színművészei 2019. április 11-én, a Magyar Költészet Napján „verskommandót” alkotva, a város legváratlanabb helyszínein bukkantak fel és szavalataikkal népszerűsítették magyar költők és írók műveit. Verset mondtak buszon, vonatállomáson, közintézményekben és meglátogatták a Soproni Gyógyközpont betegeit is.