Váltás akadálymentes nézetre

Ismerje meg baba- és mamabarát szolgáltatásainkat!

Babafotó galéria


2016 áprilisában vezettük be az újszülött babák fotózását. A BabyBox Photography-val létrejött együttműködés keretében a Soproni Gyógyközpontban született kisbabákról az anyukák egy babafotót kapnak ajándékba.

A fotózások a baba-mama szobákban, az édesanyák kényelmét maximálisan biztosítva, jelenlétükben és beleegyezésükkel történnek.

Az újszülött családját a fotózás másnapján egy, a kisbaba fotóját és születési adatait tartalmazó emlékkártyával lepjük meg. Az egyik legjobb fotó - az anyuka beleegyezésével - a kórház internetes babagalériájába is felkerül, gondolva a távoli rokonokra, ismerősökre is.

A kórház babafotó galériáját itt tekintheti meg.

Kényelmi szolgáltatások

A szülésélmény és a kórházban eltöltött első napok meghatározóak az anyaság megélésében, az anya-gyermek közötti kötődés kialakulásában. Az egymásra hangolódás, az új élethelyzethez való alkalmazkodás sok türelemmel járó, örömteli folyamat.

A szülést követő gyermekágyas időszakban igyekszünk ezt a folyamatot minél inkább elősegíteni, a kórházban töltött napokat otthonossá tenni. Ennek jegyében fejlesztjük folyamatosan kényelmi szolgáltatásainkat is.

A Szülészeti és Nőgyógyászati Osztályon két kiemelten berendezett, komfort szoba áll betegeink rendelkezésére, ahol modern bútorzat, zuhanyzó, színes TV, hűtőszekrény, mikrohullámú sütő és a babák ellátását segítő berendezési tárgyak biztosítják a kényelmet.

A komfort szoba szolgáltatást a már megszült kismamák, illetve a különböző nőgyógyászati műtéteken átesett betegeink vehetik igénybe, amennyiben szándékukat kórházi felvételük előtt jelzik „A komfort szoba igénybevétele” című formanyomtatványon. A kitöltött adatlapot a Soproni Gyógyközpont Igazgatói Titkárságára kell eljuttatni. A kérelem elbírálását követően a szolgáltatás igénybevételének lehetőségéről írásban értesítjük az igénylőket.

Intézményünk térítési szabályzatának megfelelően az emelt szintű hotelszolgáltatás/egyéni elhelyezés a térítési díj ellenében nyújtott szolgáltatások körébe tartozik. A komfort szobában történő, szobatárs nélküli egyágyas elhelyezés térítési díja 15.000 Ft/szoba/nap. A komfort szoba térítési díja nem tartalmazza további családtagok elszállásolásának költségét, extra étkezési menü díját, valamint külön ápoló személyzet biztosítását. A térítési díjat a kórházból történő távozás napján az intézmény pénztárában lehet befizetni a kiállított számla alapján.

A komfort szobában történő elhelyezés nem mentesít az aktuális házirendben foglalt szabályok betartása alól. Intézményünk jelenlegi látogatási rendjének megfelelően látogatási időben (16 és 19 óra között) maximum 2 fő fogadható a szobában.

Komfort szoba képgaléria
Formanyomtatvány komfort szoba igénybevételéhez