Váltás akadálymentes nézetre

Szülészet-nőgyógyászat

Egy gyermeknek életet adni minden nő és minden család életében a legszebb pillanat. Szülészetünk szakorvosai és ápolói minden évben sok száz újszülött világrajövetelénél élik át újra és újra ezt a csodát. A kórházunkba kerülő kismamák ezt az élményt, a szülést követő napokat, de szükség esetén az ezt megelőző időszakot is a lehető legjobb körülmények között tölthetik, ahol szobáinkhoz külön tisztálkodási helyiség is tartozik.

Az elmúlt időszakban világszerte, így hazánkban is komoly változások történtek ezen a területen. Valaha elképzelhetetlen vizsgálatok, eljárások, beavatkozások váltak mára már rutinszerűvé, miközben egyre inkább előtérbe kerültek az életet adó édesanyák érzelmi szempontjai és igényei.

A gyermekre vágyó párokat is szeretettel várjuk: szívesen segítünk, ha meddőségi kérdések, gyanú merül fel. Ehhez szinte minden ma elérhető fejlett vizsgálati lehetőséggel rendelkezünk, és a helyi társszakmákkal és szükség esetén az országos nagy centrumokkal is együttműködünk a megoldás érdekében.

A várandóság idején pedig a legkorszerűbb vérvizsgálati módszerekkel, genetikai tesztekkel és ultrahangvizsgálatokkal igyekszünk elősegíteni a problémamentes terhességet és a gyermek egészséges világra jöttét.

Családcentrikus „Jöttödre várva” szülészeti programunk keretében a leendő édesanyák mellett az apukák is részesei lehetnek a gyermek megszületésének. Az erre való felkészülés során öt alkalommal találkozunk az érdeklődőkkel, lehetőséget biztosítva számukra az alapvető egészségügyi ismeretek megszerzésén túl szülészetünk megismerésére is.

A Babybox Photography-val kötött együttműködés keretében indítottuk el 2016-ban új szolgáltatásunkat, az újszülött babák fotózását. A babafotó galériát itt tekintheti meg.

A gyermek megszületését követően az édesanyákat igény szerint az úgynevezett rooming-in ellátási rendszerben helyezzük el, azaz az anyák és gyermekeik egy szobában, szakképzett szülésznők és csecsemőápolók gondoskodása mellett tölthetik el első közös napjaikat

A női egészség minden más területén is igyekszünk élethosszig tartó segítséget nyújtani betegeink számára. Megelőző vizsgálatok és beavatkozást igénylő problémák esetén is korszerű, kíméletes módszereket alkalmazunk. Célunk, hogy betegeink minél kevesebb időt töltsenek szeretteiktől távol, minél hamarabb visszatérhessenek a mindennapi életbe, s hogy mihamarabb visszanyerjék egészségüket.

Szakorvosaink munkájukat gazdag szakmai tapasztalat birtokában, modern technikai környezetben, nagy elhivatottsággal végzik. Bízzon bennük, és kérdéseivel forduljon hozzájuk bizalommal!

Várandós tájékoztató
Tájékoztató a szülésről
Tájékoztató komfort szoba igénybevételéről
Komfort szoba igénybevétele iránti kérelem

Munkatársaink:

Dr. Peitl Szilárdosztályvezető főorvos

Orvosaink

Dr. Bali Attila, szakorvosDr. Berkes Sándor, főorvos, onkológus szakorvosDr. Csécsei Károly PhD, főorvos - főtanácsos, humán genetika szakorvosDr. Dobos Emese Ida, rezidensDr. Erdélyi Lajos, főorvosDr. Ignácz Bettina, rezidensDr. Karazma Farshid, főorvosDr. Nagy Bálint, főorvosDr. Nedeczky Iván László, szakorvosDr. Szilveszter Péter, főorvos - osztályvezető helyettesDr. Tiboldi Zoltán, főorvosDr. Torma Renáta, szakorvos