Váltás akadálymentes nézetre

Munkatársaink

Dr. Halmai Vilmos PhD főorvos, címzetes egyetemi docens

1995-ben diplomázott a Pécsi Orvostudományi Egyetemen. 2002-ben ortopédia, 2013-ban pedig ortopédia és traumatológia szakvizsgát tett. 2005-ben PhD tudományos fokozatot szerzett, 2012-ben a Nyugat-magyarországi Egyetem egyetemi docens címmel tüntette ki. A Savaria Egyetemi Központban egészségfeljesztés és rekreációszervezés oktatással foglalkozik.

Rendszeresen publikál rangos hazai és nemzetközi szakmai folyóiratokban. A Magyar Orvosi Kamara, az Osztrák Orvosi Kamara (Österreichische Ärztekammer), a Magyar Ortopéd Társaság, a Magyar Gerincgyógyászati Társaság, a Magyar Podiátriai és Lábsebészeti Társaság, a Magyar Váll- és Könyöksebészek Egyesülete, az Arbeitsgemeinschaft für Osteosynthesefragen, és az Osztrák Baleseti Sebész Társaság (Österreichische Gesellschaft für Unfallchirurgie) tagja.

Magánemberként számottevő társadalmi tevékenységet folytat, a Sopron Anno Egyesület, a Soproni Városszépítő Egyesület, a Peéry Rezső Ifjúsági Szakbizottság, a Soproni Múzeum Baráti Kör, a Perkovátz-ház Baráti Kör és a Rotary Club Sopron tagja

Szakterületei a lábsebészet, a rekonstruktív lábsebészet, a nagyizületi endoprotetika, és a fiatalkori gerinc deformitások. Szakmai víziója a rekonstruktív lábsebészet olyan eljárásainak meghonosítása Sopronban, amely eljárások még hazánkban nem kerültek bevezetésre – mint például a laposláb rekonstrukció, az artroszkópos felsőugróizületi elmerevítés, a gastrocnemius recession, és a Charcot-láb műtétei. Szakrendelésére előjegyzés kérhető a (99) 514-205-ös vagy a (99) 514-206-os telefonszámokon.