72 óra kompromisszum nélkül

Október 14-én, szombaton a "72 óra kompromisszum nélkül" eseménysorozat keretében a Soproni Gyógyközpontban is segítettek a fiatalok, melynek keretében rendezetté varázsolták az intézmény három helyén lévő parkok nagy részét.

A szervező, Barcza Attila városi tanácsnok koordinálásnak köszönhetően a Soproni Gyógyközpontban is tevékenykedtek a környezetvédelmet támogató fiatalok.
Az országos programot idén a 10. alkalommal hirdették meg, de a soproni rendezvény már a 11. a sorban, hiszen innen indult útjára a kezdeményezés.
A reggeli megnyitó után, melyen dr. Simon István alpolgármester mondott köszönetet a társadalmi szerepvállalásért, a Soproni Gyógyközpont három telephelyére is elindultak a fiatalok. A kórházkertben, a Várisi úti védett parkban és a balfi Gyógyfürdőkórház és Kastélyszálló környékén gyűjtötték össze az avart a diákok.

A Sopron Holding Zrt. által biztosított eszközökkel a diákok a délelőtt folyamán rendet tettek a közintézmény parkjaiban, melyet a z intézmény folyadékpótlással és harapnivalóval viszonzott.


A napsütéses őszi délelőtt a jóleső fáradtság mellett, a segítés kellemes érzésével zárult nemcsak a diákok, hanem a szervezők számára is.